Burgonyás-spenót
Burgonyás-spenót
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person2 fő

Hozzávalók:

  • csirkemell - 15 dekagramm
  • burgonya - 40 dekagramm
  • csiperke gomba - 10 dekagramm
  • spenót - 10 dekagramm
  • reszelt sajt - 10 dekagramm
  • Knorr Sajtszósz alap - 1 csomag
  • 20 %-os tejföl - 2 dl

Elkészítés:

  1. Vágjuk a gombát cikkekre, a húst 1X1 cm-es kockákra a burgonyát és a hagymát szeletekre.
  2. Keverjük el a Knorr Sajtszószt a vízzel ( 0,5 dl), a tejföllel, és a spenóttal és a többi hozzávalóval amiket más előkészítettünk.
  3. Mindent tegyünk egy tűzálló edénybe. A tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és alufóliával letakarva . 190 °C fokos sütőben kb. 40 percig süsd.
  4. A sütés végén egy pár percig pirítsuk fólia nélkül, hogy szép színe legyen és a sajt megpiruljon.