Feltöltve:

Burgonyás kaliforniai paprika leves

timer 30
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz1.5 liter
vöröshagyma10 dekagramm
bors1 csipetnyi
olaj2 evőkanál
burgonya20 dekagramm
Delikát ételízesítő1 teáskanál
Knorr Házias Marhahús Levesalap3 darab
búzaliszt1 evőkanál
piros kaliforniai paprika50 dekagramm
tojás sárgája2 darab
Globus Ketchup3 evőkanál
aprított petrezselyemzöld1 csokor

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Készítsünk alaplevet a vízből és 3 db Knorr házias marhahús levesalapból.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    A paprikát mossuk meg és vágjuk kockákra. A krumplit hámozzuk meg és szintén vágjuk kockára, majd együtt főzzük bele az alaplébe.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A hagymát vágjuk kockákra és pirítsuk meg az olajon, majd szórjuk meg a liszttel és így pirítsuk tovább.(a liszt elhagyható)

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Adjuk az alapléhez és főzzük tovább 10 percig.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    A tojás sárgáját keverjük össze egy kevés forró levessel és a ketchuppal, majd öntsük a fazékba. Ha szükséges, ízesítsük Delikát fűszerkeverékkel. Tálaljuk a levest forrón. Szórjuk meg frissen vágott petrezselyemzölddel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Chili con carne nyári zöldségekkel

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszi zöldséges torta

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0

Őszi paradicsomos zöldségragu

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 0

Caponata

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1

Brokkolis, sajtos rétes

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1

Zöldséges chili feta sajttal

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csicseriborsó spenóttal

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0

Hagymás pirított újkrumpli

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis burgonya

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0

Fehér spárga hollandi mártással

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1

Spárga máltai mártással

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 2

Spárga hollandi mártással

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0