Feltöltve:

Burgonyás csicseriborsó leves

timer 110
mood Könnyű
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

petrezselyem zöld1 csokor
tejföl1 darab
vöröshagyma1 darab
Knorr Füstölthús-ízesítő kocka3 darab
babérlevél2 darab
burgonya4 darab
gerezd fokhagyma2 darab
margarin2 evőkanál
csicseriborsó200 gramm

Burgonyás csicseriborsó leves a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csicseriborsót áztassuk be fél napra. (ha tovább áztatjuk, akkor ne felejtsük el cserélgetni róla a vizet.) A hagymát aprítsuk fel és dinszteljük üvegesre az olajon. Adjuk hozzá az összezúzott fokhagymát és pirítsuk a hagymával együtt még egy percet.

2. lépés

A főzés vége előtt kb. 15 perccel adjuk hozzá az apró kockára vágott krumplit. Főzzük meg a levesben a krumplit puhára.

3. lépés

A levest szükség szerint még sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tejfölt és keverjük el benne. Tálaljuk a felaprított petrezselyem zölddel.

4. lépés

Adjuk hozzá a leszűrt és átöblített csicseriborsót, a babérleveleket és öntsük fel kb. 1.5 liter vízzel.Forraljuk fel, adjuk hozzá a Knorr Füstölt hús ízesítőket. Főzzük puhára, kb. 80 perc alatt.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem