Burgonyaleves
Burgonyaleves
  • timer40 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 1 evőkanál
  • vöröshagyma - 10 dekagramm
  • burgonya - 50 dekagramm
  • liszt - 2 evőkanál
  • Knorr Zöldségleveskocka - 1 darab

Elkészítés:

  1. 1,5 liter lobogó vízben keverjük el a Zöldségleves-kockát.
  2. Hámozzuk meg és kockázzuk fel a burgonyát, majd főzzük meg az alaplében.
  3. Pucoljuk meg a hagymát, majd vágjuk apróra. Dinszteljük meg kevés margarinon, szórjuk meg a liszttel és pirítsuk össze.
  4. Adjuk hozzá a hagymát a burgonyához.
  5. Ízesítsük Knorr Delikáttal és főzzük 10 percig. A burgonyalevest kaporral díszítve tálaljuk.