Burgonyakrémleves
Burgonyakrémleves
  • timer35 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 liter
  • bors - 1 csipetnyi
  • Knorr Marhahúsleves-kocka - 2 darab
  • őrölt szerecsendió - 1 csipetnyi
  • burgonya - 0.5 kilogramm
  • tejszín - 200 milliliter
  • snidling - 0.5 csokor

Elkészítés:

  1. Forraljunk fel 1 liter vizet és oldjuk fel benne a Marhahúsleves-kockákat.
  2. Hámozzuk meg és kockázzuk föl a burgonyát. Adjuk a leveshez.
  3. Főzzük 20 percet, míg a burgonya megpuhul, majd turmixoljuk össze a levest.
  4. Adjuk hozzá a tejszínt, egy csipet szerecsendiót és borsot. Keverjük össze. Szedjük tányérokba és szórjuk meg apróra vágott snidlinggel.