Feltöltve:

Burgonya saláta gombával és savanyú káposztával

timer 45
mood Közepes
person 8 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz2 liter
savanyú káposzta150 gramm
burgonya1 kilogramm
olíva olaj100 milliliter
Knorr Zöldségleveskocka4 darab
kapor1 csokor
csiperkegomba400 gramm
lilahagyma3 darab
ecet1 evőkanál
cukor az ÍzesÍtéshez1 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

A burgonyát alaposan mossuk meg, főzzük meg a héjában a Zöldségleves-kockával ízesített vízben.

2. lépés

Mikor a burgonya félig kész, adjuk hozzá a megtisztított gombát és főzzük puhára. Szűrjük le.

3. lépés

Hűtsük le őket, majd pucoljuk meg a burgonyát. A gombával együtt szeleteljük fel.

4. lépés

Vágjuk apróra a hagymát és káposztát, majd adjuk a burgonyához és gombához. Ízesítsük ecettel, olajjal, cukorral, majd keverjük össze. Szórjuk meg frissen vágott kaporral.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem