Feltöltve:

Bundázott csirkeszárny

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

tojás1 darab
petrezselyemzöld1 csokor
liszt10 dekagramm
Delikát ételízesítő1 teáskanál
gomba10 dekagramm
Knorr Fokhagymás Ízbomba1 darab
világos sör dl
füstölt sonka10 dekagramm
csirkeszárny1 kilogramm
őrölt fekete bors1 teáskanál
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill1 evőkanál

Bundázott csirkeszárny a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A csirkeszárnyakat kettévágjuk, a szárnyvégeket levágjuk, és leveshez később felhasználjuk. A húsdarabokat megfűszerezzük a KNORR grill fűszerrel és 10 percre félretesszük.

2. lépés

Közben a gombát megtisztítjuk, és a sonkával, valamint a megmosott petrezselyemzölddel együtt ledaráljuk, vagy nagyon apróra daraboljuk. A tojást gyengén felverjük, hozzáöntjük a sört, 1 kiskanál Delikát 8-at, megborsozzuk, és belekeverjük a szétmorzsolt KNORR fokhagymás ízbombát, összekeverjük a gomba-, sonkadarálékkal.

3. lépés

Annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a szokásosnál kissé sűrűbb palacsintatészta massza legyen belőle. A szárnyakat először lisztben, majd a tésztában megforgatjuk, és forró olajba téve 6-8 perc alatt szép pirosra megsütjük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem