Rama Vajas Íz | 0.25 dekagramm |
---|---|
fokhagyma gerezd | 1 darab |
majonéz | 0.5 dl |
olaj | 500 milliliter |
joghurt | 0.5 dl |
zellerszár | 4 darab |
chiliszósz | 3 evőkanál |
kék sajt | 60 gramm |
csirkeszárny | 1.5 kilogramm |
almaecet | 1.5 evőkanál |
KNORR 100% Természetes Fűszerkeverék 35g Sült csirke | 25 gramm |
Buffalo csirkeszárnyak a Főételek kategóriában
A zellert vágjuk oszlopokra, majd tegyük jeges vízbe 30 percre.
Morzsoljuk össze a kék sajtot, adjuk hozzá a majonézt, joghurtot és aprított fokhagymát. Alaposan keverjük össze.
Vágjuk le a csirkeszárnyak végét, majd felezzük el őket. Szórjuk meg bőségesen Sült csirke fűszerkeverékkel.
A szárnyakat forró olajon süssük 5-8 percig, majd szedjük ki és csepegtessük le. Ezután süssük 180 fokos sütőben 20 percig.
Vegyük ki a sütőből, majd locsoljuk le olvasztott margarinnal, chiliszósszal és ecettel. Tálaljuk zellerrel és az elkészített sajtos szósszal.