Brownie
  • timer0 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • keserű csokoládé - 23 dekagramm
  • Ráma - 13 dekagramm
  • liszt - 14 dekagramm
  • sütőpor - 0.5 teáskanál
  • só - 1 csipetnyi
  • cukor - 25 dekagramm
  • vaníliás cukor - 1 csomag
  • tojás - 3 darab
  • tej - 5 dl
  • vaníliás pudingpor - 1 csomag
  • Ráma - 25 dekagramm
  • kanál aprított pisztácia - 3 evőkanál

Elkészítés:

  1. 20 dkg csokoládét olvasszunk meg 12 dkg Ramával. A maradék csokoládét aprítsuk fel. A lisztet, a sütőport, és a sót keverjük össze. A sütőt melegítsük elő 180 fokra, a formát kenjük ki. Keverjünk össze 1 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, a csokoládés Ramát, és a tojásokat. Dolgozzuk bele a lisztet, és a csokoládédarabkákat. A tésztát töltsük tepsibe, és a sütő középső rácsán süssük kb. 25 percig. A tejből, 4 dkg cukorból, és a pudingporból készítsünk krémet. Keverjünk habosra 25 dkg Ramát, majd keverjük bele a kihűlt pudingot. A kihűlt tésztát vágjuk ketté, töltsük meg a krémmel, és tegyük rá a tészta másik felét. Krémmel és pisztáciával díszíthetjük.