Feltöltve:

Brownie

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

keserű csokoládé23 dekagramm
Ráma13 dekagramm
liszt14 dekagramm
sütőpor0.5 teáskanál
1 csipetnyi
cukor25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
tojás3 darab
tej5 dl
vaníliás pudingpor1 csomag
Ráma25 dekagramm
kanál aprított pisztácia3 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    20 dkg csokoládét olvasszunk meg 12 dkg Ramával. A maradék csokoládét aprítsuk fel. A lisztet, a sütőport, és a sót keverjük össze. A sütőt melegítsük elő 180 fokra, a formát kenjük ki. Keverjünk össze 1 dkg cukrot, a vaníliás cukrot, a csokoládés Ramát, és a tojásokat. Dolgozzuk bele a lisztet, és a csokoládédarabkákat. A tésztát töltsük tepsibe, és a sütő középső rácsán süssük kb. 25 percig. A tejből, 4 dkg cukorból, és a pudingporból készítsünk krémet. Keverjünk habosra 25 dkg Ramát, majd keverjük bele a kihűlt pudingot. A kihűlt tésztát vágjuk ketté, töltsük meg a krémmel, és tegyük rá a tészta másik felét. Krémmel és pisztáciával díszíthetjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre