Brokkolival és sajttal töltött csirkemell sült burgonyával
Brokkolival és sajttal töltött csirkemell sült burgonyával
  • timer60 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • víz - 1 dl
  • csirkemell - 50 dekagramm
  • napraforgó olaj - 3 dl
  • Főzőtejszín - 2 dl
  • brokkoli - 15 dekagramm
  • füstölt sajt - 10 dekagramm
  • gyorsfagyasztott hasábburgonya - 1 kilogramm

Elkészítés:

  1. A kiklopfolt és KNORR Grill fűszervarázzsal befűszerezett csirkemellbe beletekerjük a szeletelt füstölt sajtot és a kiolvasztott brokkolit.
  2. A henger formájú húsokat hústűvel megtűzzük. Tűzálló tepsibe tesszük a hústekercseket.
  3. A főzőtejszínt elkeverjük a KNORR Sajtos hústekercsek Rafinéria alappal és ráöntjük a húsra.
  4. Előmelegített sütőben 175°C fokon 45 percig sütjük. Amikor kész hústekercseket felvágjuk és az időközben olajban kisütött hasábburgonyával tálaljuk.