víz | 2 dl |
---|---|
aszalt szilva | 10 dekagramm |
sertéskaraj | 50 dekagramm |
Főzőtejszín | 1 dl |
brokkoli | 15 dekagramm |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 csomag |
Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alap | 1 csomag |
Brokkolival és aszaltszilvával töltött karaj a Főételek kategóriában
A kiklopfolt és KNORR Grill fűszervarázzsal befűszerezett sertéskarajba beletekerjük az aszalt szilvát és a brokkolit.
A henger formájú húsokat hústűvel megtűzzük. Tűzálló tepsibe tesszük a hústekercseket és közepesen meleg sütőben 15 percig sütjük.
A főzőtejszínt elkeverjük a KNORR Tejszínes fokhagymás Rafinéria alappal és ráöntjük a húsra és újabb 20 percig sütjük.
Amikor kész, a hústekercseket felvágjuk és sült burgonyával tálaljuk.