Rama Vajas Íz | 2 evőkanál |
---|---|
oregánó | 1 teáskanál |
olíva olaj | 3 evőkanál |
cukkini | 1 darab |
feta sajt | 1 csomag |
brokkoli | 1 darab |
Knorr Görög Salátaöntet por | 1 csomag |
zsenge zöldborsó | 150 gramm |
Brokkolis fetás saláta a Levesek kategóriában
Szedjük rózsáira a brokkolit, majd a borsóval együtt főzzük félkészre sós lobogó, forró vízben.
Hideg vízben hűtsük le a zöldségeket, hogy ne veszítsék el színüket. Ha fagyasztott borsót használunk, akkor elég ha csak leforrázuk, nem kell főzni.
A cukkinit vágjuk vékony szeletekre, szórd meg oregánóval, borssal és sóval. Gyorsan süssük ki margarinon, majd hűtsük le.
A Görög salátaöntet port keverjük össze vízzel, majd olíva olajjal.
Kockázzuk fel a feta sajtot.
A brokkolit, borsót és cukkinit keverjük össze a szósszal, tegyük salátás tálba, majd szórjuk meg fetával. Tálaljuk.