Brokkolis bélszín
Brokkolis bélszín
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • szójaszósz - 1 teáskanál
  • szezámolaj - 2 teáskanál
  • marhabélszín - 60 dekagramm
  • brokkoli - 25 dekagramm
  • kukoricaliszt - 1 teáskanál
  • szezámmag - 1 teáskanál
  • konzerv bab - 10 dekagramm
  • szójaolaj - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. A megmosott, lehártyázott húst vágjuk csíkokra. Keverjük össze a kukoricaliszttel, szójaszósszal és a szezámolajjal.
  2. A forró serpenyőbe öntsük bele a szójaolajat és tegyük rá a húst. Pirítsuk nagy lángon, míg a hús kérget nem kap, majd szedjük ki és tegyük félre.
  3. A rózsáira szedett friss brokkolit a visszamaradt zsiradélban pirítsuk le. A brokkolihoz adjuk hozzá a babot és a marhahúst, alaposan rázzuk össze és pirítsuk együtt. Szórjuk meg szezámmaggal és sült rizzsel tálaljuk.