Feltöltve:

Brassói aprópecsenye

timer 90
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz4 evőkanál
víz3 dl
vöröshagyma2 darab
majoránna1 evőkanál
bors1 csipetnyi
olaj7 dl
burgonya1 kilogramm
1 teáskanál
pirospaprika1 teáskanál
sertéscomb1 kilogramm

Brassói aprópecsenye recept.

Elkészítés

1. lépés

A húst felkockázzuk, a hagymát apróra vágjuk.

2. lépés

Egy serpenyőben pár evőkanál margarint hevítünk és rádobjuk a hagymát. Üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a húst, ízlés szerint fűszerezzük. Teszünk rá sót, borsot, majoránnát bőven és egy kis pirospaprikát. Felöntjük 3-4 dl vízzel és fedő alatt puhára főzzük. Ha a víz menet közben elpárologna, akkor pótoljuk.

3. lépés

Ha megpuhult a hús, levesszük a fedőt és lefőzzük a vizet róla, lesütjük, majd lekapcsoljuk a hőforrást.

4. lépés

Közben a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk, majd forró olajban kisütjük.

5. lépés

Brassói aprópecsenye elkészítés 5. lépés képe

Papírtörlővel leitatjuk a felesleges olajat és egy jénai tálban összekeverjük a krumplikockákat a hússal.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem