Brassói aprópecsenye
Brassói aprópecsenye
  • timer70 perc
  • moodKözepes
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • vöröshagyma - 1 darab
  • burgonya - 80 dekagramm
  • napraforgó olaj - 3 evőkanál
  • zöldpaprika - 1 darab
  • Knorr Pirított hagymás Ízbomba - 2 darab
  • Knorr Fokhagymás Villámpác - 1 csomag
  • őrölt bors - csipetnyi
  • sertéscomb - 40 dekagramm
  • asztali só - 1 teáskanál

Elkészítés:

  1. A felhevített olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Rátesszük a kis kockákra vágott sertéshúst, amit ízesítünk a KNORR Fokhagymás villámpáccal, őrölt borssal.
  2. Felöntjük kevés vízzel, és az elpárolgott vizet pótolva többször lepirítjuk, majd belemorzsoljuk a KNORR ízbombákat. Közben megfőzzük, majd lecsepegtetjük, és megsütjük a kockára vágott burgonyát is, forró olajban.
  3. Amikor a hús megpuhult, és a fölösleges víz elpárolgott róla összeforgatjuk a kockázott zöldpaprikával, és az előzőleg megfőzött, majd megsütött kockaburgonyával.
  4. Megszórhatjuk petrezselyemmel, esetleg paradicsomot is kockázhatunk bele.