Feltöltve:

Brassói aprópecsenye

timer 70
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma1 darab
burgonya80 dekagramm
napraforgó olaj3 evőkanál
zöldpaprika1 darab
Knorr Pirított hagymás Ízbomba2 darab
Knorr Fokhagymás Villámpác1 csomag
őrölt bors csipetnyi
sertéscomb40 dekagramm
asztali só1 teáskanál

Elkészítés

1. lépés

A felhevített olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Rátesszük a kis kockákra vágott sertéshúst, amit ízesítünk a KNORR Fokhagymás villámpáccal, őrölt borssal.

2. lépés

Felöntjük kevés vízzel, és az elpárolgott vizet pótolva többször lepirítjuk, majd belemorzsoljuk a KNORR ízbombákat. Közben megfőzzük, majd lecsepegtetjük, és megsütjük a kockára vágott burgonyát is, forró olajban.

3. lépés

Amikor a hús megpuhult, és a fölösleges víz elpárolgott róla összeforgatjuk a kockázott zöldpaprikával, és az előzőleg megfőzött, majd megsütött kockaburgonyával.

4. lépés

Megszórhatjuk petrezselyemmel, esetleg paradicsomot is kockázhatunk bele.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem