vöröshagyma | 1 darab |
---|---|
burgonya | 80 dekagramm |
napraforgó olaj | 3 evőkanál |
zöldpaprika | 1 darab |
Knorr Pirított hagymás Ízbomba | 2 darab |
Knorr Fokhagymás Villámpác | 1 csomag |
őrölt bors | csipetnyi |
sertéscomb | 40 dekagramm |
asztali só | 1 teáskanál |
Brassói aprópecsenye a Főételek kategóriában
A felhevített olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Rátesszük a kis kockákra vágott sertéshúst, amit ízesítünk a KNORR Fokhagymás villámpáccal, őrölt borssal.
Felöntjük kevés vízzel, és az elpárolgott vizet pótolva többször lepirítjuk, majd belemorzsoljuk a KNORR ízbombákat. Közben megfőzzük, majd lecsepegtetjük, és megsütjük a kockára vágott burgonyát is, forró olajban.
Amikor a hús megpuhult, és a fölösleges víz elpárolgott róla összeforgatjuk a kockázott zöldpaprikával, és az előzőleg megfőzött, majd megsütött kockaburgonyával.
Megszórhatjuk petrezselyemmel, esetleg paradicsomot is kockázhatunk bele.