tejföl | 2 dl |
---|---|
olaj | 4 evőkanál |
hagyma | 20 dekagramm |
KNORR 100% Természetes Páckeverék 35g Grill | 1 evőkanál |
Globus Mustár | 1 evőkanál |
marhafartő | 50 dekagramm |
Knorr Mézes-mustáros szósz | 1 darab |
Borsos marhasült a Főételek kategóriában
20 dkg hagymát apróra vágunk és forró 4 kanál olajon megfonnyasztjuk. 50 dkg marhafartőt vagy felsál szélét egy darabban lefűszerezzük 1 kanál Knorr grill fűszervarázzsal és a hagymás zsíron addig sütjük, amíg nyers színét elveszti.
Enyhén még megborsozzuk, megsózzuk, az olajba teszünk egy kanálka mustárt és meleg vízzel felöntve puhára pároljuk. Ha már a hús megpuhult, kivesszük a lábasból és felszeleteljük.
Levéhez 2 dl tejfölt és 1 üveg Knorr mézes mustáros szószt vegyítünk és felforraljuk( vizet vagy száraz fehérbort adhatunk még hozzá, mert a sütőben is sűrűsödni fog). Visszarakjuk a felszeletelt húst és előmelegített sütőben még 10-15 percig pároljuk.