Feltöltve:

Borsos kacsamell tejszínes petrezselymes répával

timer 60
mood Közepes
person 3 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

petrezselyemzöld1 csokor
tej3 dl
gomba10 dekagramm
Főzőtejszín1 dl
Delikát8 ételízesítő1 teáskanál
KNORR Tejszínes-gombás pulykaszeletek Rafinéria Alap1 csomag
kacsamell filé60 dekagramm
durvára őrölt bors2 teáskanál
fagyasztott vagy konzerv bébirépa600 gramm

Elkészítés

1. lépés

A kacsamelleket bedörzsöljük a DELIKÁT8 ételízesítővel és a durvára őrölt borssal, majd a bőrös felükkel lefele kis tepsibe tesszük. Meglocsoljuk 3 dl tejjel, lefedve pároljuk-sütjük 40 percig, majd a fóliát levéve róla és a húsokat megfordítva, 10 perc alatt megpirítjuk. Kivesszük a zsiradékból és melegen tarjuk.

2. lépés

Közben a répát megfuttatjuk kevés olajon, hozzáadjuk a gombát, majd a KNORR Tejszínes-gombás pulykaszeletek Rafinéria Alap tasak tartalmát, amit elkevertünk másfél dl vízzel és a főzőtejszínnel, és összefőzzük.

3. lépés

Tálaláskor a vékony szeletekre vágott kacsamellfiléket körülöntjük a tejszínes gombás répával és tetejét gazdagon megszórjuk finomra vágott petrezselyemzölddel.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem