Feltöltve:

Borsós-csirkés ragu

timer 45
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

víz2 dl
csirkemell50 dekagramm
vöröshagyma1 darab
Knorr Tyúkhúsleveskocka darab
olaj2 evőkanál
fokhagymagerezd2 darab
liszt2 evőkanál
tejszín2 dl
zöldborsó20 dekagramm
bacon10 dekagramm

Borsós-csirkés ragu a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Borsós-csirkés ragu elkészítés 1. lépés képe

Olvasszuk ki a borsót. Vágjuk finomra a hagymákat, és aprítsuk fel a szalonnát. Kockázzuk fel a húst. Serpenyőben a felforrósított olajon pirítsuk meg kissé a szalonnát és a hagymákat, majd keverjük bele a húst. Pirítsuk le, és sózzuk, borsozzuk meg ízlés szerint. Öntsük hozzá a leveskockából és 2,5 dl vízből készített húslevest, fedjük le, és főzzük 15 percig.

2. lépés

Keverjük a szalonnás- hagymás húshoz a borsót és a tejszínben csomómentesre kevert lisztet. Forraljuk össze, és főzzük addig, amíg a mártás be nem sűrűsödik.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 65"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem