Feltöltve:

Borosüveg torta

timer 50
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

cukor12 dekagramm
liszt12 dekagramm
tojás6 darab
víz6 evőkanál
sütőpor1 darab
vaníliás cukor1 csomag

Töltelék

gesztenyepüré50 dekagramm
magozott, apróra vágott meggy2 marék
Ráma10 dekagramm
vaníliás ízű pudingpor1 csomag
tej4 dl

Elkészítés

1. lépés

A piskótát megsütöm és még melegen feltekerem konyharuha segítségével. Elkészítem a gesztenyekrémet. Összetöröm és adok hozzá apróra vágott meggyet, hozzákeverem a megfőzött pudingot és az olvasztott Ramával elkeverem.

2. lépés

Ha kihűlt a roládom, megtöltöm vele a piskótát, feltekerem és bevonom a krémmel, majd bevonom cukor fondanttal is.

3. lépés

A fondantom amikor elkészült 3 felé osztottam és beszíneztem zöld- keserű mandula, lilás cherry aromával, a 3. gombócot úgy hagytam.

4. lépés

Levélformát sablon alapján kivágtam és a lila fondantomból kis golyókat formáltam. A címke fehér lett és olvasztott csokival díszítettem.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 2
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem