kelbimbó | 800 gramm |
---|---|
tojás | 2 darab |
burgonya | 0.3 kilogramm |
liszt | 2 evőkanál |
szalonna | 150 gramm |
Knorr Pirított hagymás Ízbomba | 1 darab |
borjúhús | 600 gramm |
Knorr Petrezselymes Ízbomba | 1 darab |
Borjúhús burgonyával a Főételek kategóriában
Vágjuk fel a borjúhúst és enyhén klopfoljuk ki. Szórjuk meg borssal és sóval.
Hámozzuk meg a burgonyát és reszeljük le nagylyukú reszelőn. Adjuk hozzá a tojást, 2 kanál lisztet és a Pirított hagymás Ízbombát.
A húst forgassuk meg lisztben, majd a burgonyás masszában és süssük kis lángon kb. 10-10 percig mindkét oldalon.
Főzzük meg a kelbimbót. A szalonnát vágjuk apró kockákra és süssük meg.
Szórjuk meg a kész kelbimbót a pirított szalonnával és összemorzsolt Petrezselymes Ízbombával. A húst tálaljuk a kelbimbóval.