Borjúdió magyaros libamájjal töltve a Főételek kategóriában
A borjúhús szeleteket egy hegyes késsel felszúrjuk úgy, hogy egy téglalap alakú üreg legyen a belseje. Megszórjuk a kakukkfűvel, sóval és borssal, majd félretesszük amíg elkészítjük a májat.
A vöröshagymát megtisztítjuk és felaprítjuk, majd fele margarinon megpirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vágott zöld paprikát és a paradicsomot, vagy a lecsót.
Megszórjuk a majorannával és az őrölt pirospaprikával. Hozzáadjuk a felszeletelt hízott libamájat.
Egy kicsit hűlni hagyjuk és megtöltjük a borjúdió szeleteket. Hústűvel betűzzük a húsok végét. A maradék margarinnal kikent sütőedénybe tesszük, 1 – 1.5 dl vizet öntünk alá, alufóliával lefedjük, és legalább 60 percig sütjük 170 C fokos sütőben.
Levesszük a fóliát, és még 5-8 percig pirítjuk.