Bolognai zöldséges rétes a Főételek kategóriában
A hagymát felaprítjuk, a cukkinit felkockázzuk.
Az olaj egyik részén megpároljuk a zöldségeket, majd a húst is megpirítjuk, és ezután hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti alapot, és azonnal, kevergetve felöntjük 2,5 dl hideg vízzel, utána hozzáadjuk a mexikói zöldséget és kevergetve felforraljuk, majd gyenge tűzön készre főzzük (kb. 8-10 perc). Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, zsemlemorzsával is összekeverjük.
A töltelék felét beletöltjük két egymásra helyezett, olajjal megkent réteslapba és feltekerjük. Ugyanezt megismételjük a hátralévő két lappal is.
A rétesek tetejét is megkenjük olajjal és tepsiben, 200 C-os sütőben 10 perc alatt készre sütjük őket.