Bolognai tortellini a Főételek kategóriában
A húsos tortellinit forrásban lévő, enyhén sós vízben, annak tasakján olvasott előírás szerint kifőzzük
Amíg fő a tortellini a fokhagymát meghámozzuk, aprítjuk, a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A pórét vékony csíkokra, juliennre vágjuk. Az olajbogyókat felezzük.
Felhevítjük a serpenyőt zsiradék nélkül. A forró serpenyőbe öntjük az olíva olajat, hozzádobjuk a fokhagymát és a paprikát. 15-20 másodpercig erős lángon pirítjuk. Felöntjük 2.5 dl vízzel, hozzákeverjük a Knorr Bolognai alapot és lassú tűzön 3-4 percig forraljuk. A tésztát leszűrjük, a szószhoz adjuk, hozzádobjuk az olajbogyókat, és átkeverjük..