Knorr Bolognai spagetti alap | 1 csomag |
---|---|
víz | 2 dl |
paradicsom | 2 darab |
tojás | 3 darab |
olaj | 4 evőkanál |
cukor | 1 teáskanál |
liszt | 30 dekagramm |
joghurt | 1 darab |
paprika | 2 darab |
póréhagyma | 1 darab |
hagyma | 1 darab |
só | 1 teáskanál |
Knorr Fokhagymás Ízbomba | 1 darab |
Knorr Gyros Fűszervarázs | csomag |
saláta | 1 darab |
Globus Majonéz | 1 evőkanál |
kígyóuborka | 1 darab |
virsli | 4 darab |
pulykahús | 20 dekagramm |
vajretek | 1 darab |
Bolognai szószos, pulykahúsos tortilla tekercsek a Előételek kategóriában
A tészta elkészítése: a tészta hozzávalóit összegyúrjuk a fele vízzel és utána a többi vizet fokozatosan adjuk hozzá, amennyi szükség ahhoz, hogy jól nyújtható legyen a tészta. 30 percig pihentetjük. Kis golyókra daraboljuk és 2-3 centiméteres vastagságú lapokra nyújtjuk. Közepesen meleg, száraz teflon edényben hólyagosodásig sütjük, majd megfordítjuk és készre sütjük. Még forrón tölcsér formába tekerjük. Töltésig alufóliába csomagoljuk.
A töltelék húsos szószának elkészítése: a darált húst olajon megpirítjuk, felöntjük vízzel és beleszórjuk a Knorr alapport, majd készre főzzük.
Az öntet elkészítése úgy történik, hogy a hozzávalóit jól összekeverjük.