Bolognai spagetti zöldségekkel és gombával
Bolognai spagetti zöldségekkel és gombával
  • timer25 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • spagetti - 350 gramm
  • Knorr 100% Természetes Bolognai spagetti alap - 1 csomag
  • darabolt paradicsom konzerv - 2 darab
  • cukkini - 1 darab
  • kaliforniai paprika - 1 darab
  • gomba - 150 gramm
  • Hagyma - 1 darab
  • friss bazsalikom levél - 1 marék
  • Olaj - 1 evőkanál

Elkészítés:

  1. Vágjuk finomra a hagymát. Vágjuk kisebb kockákra a cukkínit és a paprikát. Tisztítsuk meg alaposan a gombát, majd szeleteljük fel. Főzzük meg a spagettit a csomagoláson leírtak szerint, majd szűrjük le.
  2. Míg fő a tészta, pirítsuk meg a hagymát az olajon. Adjuk hozzá a gombát, cukkínit és paprikát. Pirítsuk nagy lángon 5-7 percig.
  3. Keverjük össze a paradicsom konzerv tartalmát a Bolognai alappal. Hozzuk forrásba, majd főzzük 10 percig. Adjuk a zöldségekhez, majd főzzük még 2-3 percig. Keverjük össze a tésztát a szósszal, majd szórjuk meg a friss bazsalikom levelekkel.