Feltöltve:

Bolero szelet

timer 30
mood Könnyű
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

porcukor20 dekagramm
liszt20 dekagramm
tojás4 darab
tej1 dl
olaj1 dl
sütőpor0.5 csomag
tejföl450 gramm
vaníliás cukor2 csomag
vaníliás puding (főzés nélküli)1 csomag

Tetejére

porcukor20 dekagramm
vaníliás puding2 csomag
víz7 dl
italpor1 csomag

Elkészítés

1. lépés

A porcukrot és az egész tojásokat habosra keverjük, hozzáadjuk a lisztet, tejet, olajat, sütőport, majd jól elkeverjük. Az egész masszát egy kikent tepsibe öntjük és mint a piskótát megsütjük. Egy nagy pohár (450 g) tejfölt, a 2 db vaníliás cukrot és az 1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingot kikeverjük, hideg helyre tesszük. A 7 dl vízben felfőzzük a 20 dkg porcukrot, a 2 csomag vaníliás pudingot, amikor kész, langyosra hűtjük, majd az 1 csomag italport elkeverjük benne. A kihűlt tészta tetejére rákenjük a tejfölös vaníliás pudingos krémet, ennek a tetejére kenjük rá a kihűlt, italporos pudingot. Egy óra múlva szeleteljük.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem
 Vegán laktózmentes sajttorta
Szerző: Eliza Nagy szerző:
Eliza Nagy

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem
 Gluténmentes és laktózmentes muffin
Szerző: Tom Kató szerző:
Tom Kató

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem