Feltöltve:

Bográcsgulyás

timer 120
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom1 darab
sárgarépa1 darab
vöröshagyma2 darab
fokhagymagerezd2 darab
burgonya20 dekagramm
fehérrépa1 darab
köménymag1 csipetnyi
disznózsír1 evőkanál
zöldpaprika1 darab
marha lábszár40 dekagramm
fűszerpaprika1 evőkanál
Knorr Gulyásleves-kocka4 darab
cseresznyepaprika1 darab
zeller gumó5 dekagramm

Bográcsgulyás a Levesek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Bográcsgulyás elkészítés 1. lépés képe

A finomra vágott vöröshagymát pirítsuk le a zsíron. Adjuk hozzá a fűszerpaprikát, de vigyázzunk, ne égjen meg.Fűszerezzük köménymaggal, fokhagymával, enyhén sózzuk meg.

2. lépés

Bográcsgulyás elkészítés 2. lépés képe

Vágjuk fel a húst másfél cm kockákra, adjuk a kész pörköltalaphoz. Öntsük fel 2 l vizzel és adjuk hozzá a Knorr Gulyásleves-kockát és a kisebb darabokra vágott paradicsomot.

3. lépés

Bográcsgulyás elkészítés 3. lépés képe

A sárga- és a fehérrépát, a színes paprikákat és a burgonyát vágjuk kockára. Először a kockára vágott répát és a gyökeret adjuk a leveshez és pároljuk együtt.

4. lépés

Bográcsgulyás elkészítés 4. lépés képe

Miután a hús majdnem megpuhult, adjuk hozzá a kocka burgonyát és főzzük készre.A hús korától függően ez változhat.

5. lépés

Bográcsgulyás elkészítés 5. lépés képe

Az egészet főzzük addig, míg a burgonya is megpuhul. A bográcsgulyást cseresznyepaprikával ízesítsük. Friss, puha fehér kenyérrel tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 35"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 150"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 5
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem