Feltöltve:

Bográcsgulyás

timer 120
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

paradicsom1 darab
sárgarépa1 darab
vöröshagyma2 darab
fokhagymagerezd2 darab
burgonya20 dekagramm
fehérrépa1 darab
köménymag1 csipetnyi
disznózsír1 evőkanál
zöldpaprika1 darab
marha lábszár40 dekagramm
fűszerpaprika1 evőkanál
Knorr Gulyásleves-kocka4 darab
cseresznyepaprika1 darab
zeller gumó5 dekagramm

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A finomra vágott vöröshagymát pirítsuk le a zsíron. Adjuk hozzá a fűszerpaprikát, de vigyázzunk, ne égjen meg.Fűszerezzük köménymaggal, fokhagymával, enyhén sózzuk meg.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Vágjuk fel a húst másfél cm kockákra, adjuk a kész pörköltalaphoz. Öntsük fel 2 l vizzel és adjuk hozzá a Knorr Gulyásleves-kockát és a kisebb darabokra vágott paradicsomot.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A sárga- és a fehérrépát, a színes paprikákat és a burgonyát vágjuk kockára. Először a kockára vágott répát és a gyökeret adjuk a leveshez és pároljuk együtt.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Miután a hús majdnem megpuhult, adjuk hozzá a kocka burgonyát és főzzük készre.A hús korától függően ez változhat.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Az egészet főzzük addig, míg a burgonya is megpuhul. A bográcsgulyást cseresznyepaprikával ízesítsük. Friss, puha fehér kenyérrel tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 100"
mood Közepes
thumb_up 3
Megnézem

timer 140"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 150"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 130"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 140"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem