tojás | 1 darab |
olaj | 11 evőkanál |
cukor | 11 evőkanál |
liszt | 15 evőkanál |
kakaó | 2 evőkanál |
tej | 2.5 dl |
szódabikarbóna | 1 teáskanál |
citrom reszelt héja | 1 darab |
tehéntúró | 15 dekagramm |
tojás | 1 darab |
búzadara | 1 evőkanál |
cukor | 5 evőkanál |
vaníliás cukor | 3 csomag |
A tojást a cukorral és az étolajjal habosra keverjük. Egy másik tálban a lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kakaóport és a szódabikarbónát. A lisztes keveréket és a tejet váltogatva hozzákeverjük a tojáshoz.
A fehér krémhez valókat összekeverjük. A muffin sütőbe beletesszük a muffin papírokat és ebbe alulra a barna réteget tesszük, a tetejére a fehérből foltokat készítünk.
Előmelegített sütőben, közepes lángon sütjük kb. 20-25 percig.
Hozzászólások