Feltöltve:

Boccaccio szelet

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

csokoládé

krem

tej3 dl
cukor2 evőkanál
vaníliás puding1 csomag
porcukor25 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag
Ráma25 dekagramm
kávé és rum az ízesítéshez1 kevés

Tészta

sütőpor0.5 csomag
liszt5 evőkanál
darált dió15 dekagramm
víz4 evőkanál
porcukor10 evőkanál
tojás5 darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, vízzel, dióval, hozzáadjuk a sütőporos, szitált lisztet, végül a tojások habját. Ramával kikent, lisztezett, közepes méretű tepsiben sütjük, előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten. Kb. 35 perc alatt kész. A Ramát habosra keverjük a vaníliás cukorral és a porcukorral. A pudingport elkeverjük a 2 kanál cukorral, majd a tejjel, és sűrű péppé főzzük. Teljesen kihűtjük, majd ízesítjük kávéval, rummal, és összekeverjük a Ramás krémmel. A kihűlt tésztát megtöltjük, tetejét is megkenjük, majd apróra vágott dióval szórjuk meg.


Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0
Feliratkozom a hírlevélre