Feltöltve:

Bigosz - lengyel húsos káposzta

timer 200
mood Közepes
person 10 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

fekete bors5 darab
majoránna2 evőkanál
füstölt szalonna1 kilogramm
savanyú káposzta2 kilogramm
Knorr Füstölthús-ízesítő kocka3 darab
szegfűbors5 darab
babérlevél5 darab
paradicsom sűrítmény150 gramm
aszalt szilva20 gramm
szárított gomba10 gramm
marhahús1 kilogramm
káposzta1 darab
őrölt kömény1 teáskanál
sertés lapocka1 kilogramm

Elkészítés

1. lépés

A húsokat vágjuk kockára.

2. lépés

A savanyú káposztát öblítsük át hideg vízzel, az édeset vágjuk össze.

3. lépés

Minden összetevőt rakjuk egy nagy lábosba, úgy, hogy a káposztát váltakozva rétegezzük a hússal. Ízesítsük Knorr Füstölthús ízesítő kockával, és a fűszerekkel. Öntsük fel annyi vízzel, ami ellepi.

4. lépés

Az egészet lassú tűzön főzzük k. 2-3 órán keresztül (mint a töltött káposztát), időnként nézzünk rá, és ha szükséges pótoljuk a vizet, illetve tovább fűszerezhetjük ízlés szerint!

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem