Knorr Szárnyas Fűszervarázs | 1 evőkanál |
---|---|
tojás | 2 darab |
citromlé | 1 evőkanál |
füstölt kolbász | 15 dekagramm |
méz | 2 teáskanál |
gyömbér | 1 csipetnyi |
pulykamell | 40 dekagramm |
füstölt sajt | 10 dekagramm |
Betyár pulykamell a Főételek kategóriában
A pulykahúst felszeleteljük 5 szeletbe. Megfűszerezzük a KNORR szárnyas fűszerrel majd megkenjük gyömbér, méz és citromlé keverékével, és a szeleteket egymásra téve, 20 percet hűtőben érleljük. Utána a szeleteket jól kiverjük.
A reszelt sajtból, az apróra vágott kolbászból, a zúzott fokhagymából, pirospaprikából 1 tojással masszát készítünk, majd a húsokra kenjük. A szeleteket felgöngyöljük (esetleg fogpiszkálóval megtűzzük), és bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük.