Feltöltve:

Bélszínnyársak aszalt szilvával

timer 55
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

bélszín500 gramm
aszalt szilva400 gramm
Knorr Grill Fűszerkeverék1 evőkanál
szeletelt bacon20 darab
salotta hagyma15 darab
mustár1 evőkanál
édesburgonya2 darab
olaj darab

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Tekerjük be a szilvákat baconbe. A salottát tegyük forrásban lévő vízbe egy kicsit, majd hagyjuk hűlni. Ezután hámozzuk meg őket.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Hámozzuk meg az édesburgonyákat, majd vágjuk kb. 1,5 cm-es kockákra őket. A bélszínt kb. 2x2 cm-esre. Készítsük el a pácot egy tálban. Keverjük össze a néhány evőkanál olajat a Knorr fűszerkeverékkel és a mustárral. Keverjük jól bele a húst.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Húzzuk fel a nyársakra az összetevőket felváltva. Mindenből 3 db jusson egy nyársra.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Használhatunk alumínium tálcát is, kb. 15 perc alatt megsül a nyársunk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek