Feltöltve:

Bélszínnyársak aszalt szilvával

timer 55
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

bélszín500 gramm
aszalt szilva400 gramm
Knorr Grill Fűszerkeverék1 evőkanál
szeletelt bacon20 darab
salotta hagyma15 darab
mustár1 evőkanál
édesburgonya2 darab
olaj

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    Tekerjük be a szilvákat baconbe. A salottát tegyük forrásban lévő vízbe egy kicsit, majd hagyjuk hűlni. Ezután hámozzuk meg őket.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Hámozzuk meg az édesburgonyákat, majd vágjuk kb. 1,5 cm-es kockákra őket. A bélszínt kb. 2x2 cm-esre. Készítsük el a pácot egy tálban. Keverjük össze a néhány evőkanál olajat a Knorr fűszerkeverékkel és a mustárral. Keverjük jól bele a húst.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Húzzuk fel a nyársakra az összetevőket felváltva. Mindenből 3 db jusson egy nyársra.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Közepesen forró grillen süssük meg a nyársakat. Használhatunk alumínium tálcát is, kb. 15 perc alatt megsül a nyársunk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek