Az egyik marhahúsleves kockát nyomkodjuk el 2 evőkanál olava olajban. Alaposan dörzsöljük be vele a steakeket. A másik kockát keverjük el 2,5 dl vízben. Vágjuk vékonyra a gombát és a fokhagymát.
Süssük meg a steakeket 2 evőkanál margarinban, mindkét oldalát 5-5 percig. Majd vegyük ki a serpenyőből őket és fedjük le alufóliával.
Pirítsuk meg a gombát a fokhagymával együtt 1 evőkanál margarinon kb. 5 percig. Adjuk hozzá a vörösbort és nagy lángon hagyjuk elpárologni. Adjunk hozzá 2 kiskanál lisztet és főzzük tovább kisebb lángon kb. 2 percig. Majd adjuk hozzá a marhahúslevest és a mustárt. Hozzuk forrásba. Majd tegyük bele a steakeket és pároljuk további 2 percig együtt őket.