Feltöltve:

Bélszín steak vörösboros gombaszósszal

timer 25
mood Könnyű
person 2 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Knorr Marhahúsleves-kocka2 darab
liszt2 teáskanál
olíva olaj2 evőkanál
gomba200 gramm
margarin3 evőkanál
vörös bor1 darab
dijoni mustár2 evőkanál
bélszín steak2 darab

Elkészítés

1. lépés

Az egyik marhahúsleves kockát nyomkodjuk el 2 evőkanál olava olajban. Alaposan dörzsöljük be vele a steakeket. A másik kockát keverjük el 2,5 dl vízben. Vágjuk vékonyra a gombát és a fokhagymát.

2. lépés

Süssük meg a steakeket 2 evőkanál margarinban, mindkét oldalát 5-5 percig. Majd vegyük ki a serpenyőből őket és fedjük le alufóliával.

3. lépés

Pirítsuk meg a gombát a fokhagymával együtt 1 evőkanál margarinon kb. 5 percig. Adjuk hozzá a vörösbort és nagy lángon hagyjuk elpárologni. Adjunk hozzá 2 kiskanál lisztet és főzzük tovább kisebb lángon kb. 2 percig. Majd adjuk hozzá a marhahúslevest és a mustárt. Hozzuk forrásba. Majd tegyük bele a steakeket és pároljuk további 2 percig együtt őket.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem