Feltöltve:

Bélszín steak borsmártással

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl2 evőkanál
bors80 gramm
olaj1 evőkanál
salott hagyma3 darab
Knorr Házias Pörköltalap1 darab
bélszín500 gramm
feketebors1 evőkanál
vörösbor10 evőkanál
dijoni mustár1 evőkanál

Elkészítés

1. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 1. lépés képe

A bélszínt vágjuk négy szeletre, szórjuk meg fekete borssal és süssük mindegyik oldalát kb. 2 percig egy kiskanál olajon. A sütés után sózzuk meg.

2. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 2. lépés képe

Forraljunk vizet és melegítsük meg benne a zöld bors szemeket néhány percig. Utána szűrjük le.

3. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 3. lépés képe

A maradék olajon pirítsuk át a salott hagymát és adjuk hozzá a margarint.

4. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 4. lépés képe

Öntsük bele a bort, tegyük bele a mustárt és a zöld borsot. Pároljuk, amíg a bor fele elpárolódik.

5. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 5. lépés képe

Tegyük bele a Pörköltalap ízesítőt és a tejfölt. Főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. A marhasültet öntsük le a mártással és tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem