Feltöltve:

Bélszín steak borsmártással

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl2 evőkanál
bors80 gramm
olaj1 evőkanál
salott hagyma3 darab
Knorr Házias Pörköltalap1 darab
bélszín500 gramm
feketebors1 evőkanál
vörösbor10 evőkanál
dijoni mustár1 evőkanál

Bélszín steak borsmártással a Főételek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 1. lépés képe

A bélszínt vágjuk négy szeletre, szórjuk meg fekete borssal és süssük mindegyik oldalát kb. 2 percig egy kiskanál olajon. A sütés után sózzuk meg.

2. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 2. lépés képe

Forraljunk vizet és melegítsük meg benne a zöld bors szemeket néhány percig. Utána szűrjük le.

3. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 3. lépés képe

A maradék olajon pirítsuk át a salott hagymát és adjuk hozzá a margarint.

4. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 4. lépés képe

Öntsük bele a bort, tegyük bele a mustárt és a zöld borsot. Pároljuk, amíg a bor fele elpárolódik.

5. lépés

Bélszín steak borsmártással elkészítés 5. lépés képe

Tegyük bele a Pörköltalap ízesítőt és a tejfölt. Főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. A marhasültet öntsük le a mártással és tálaljuk.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 2
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem