Feltöltve:

Bélszín steak borsmártással

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz1 evőkanál
tejföl2 evőkanál
bors80 gramm
olaj1 evőkanál
salott hagyma3 darab
Knorr Házias Pörköltalap1 darab
bélszín500 gramm
feketebors1 evőkanál
vörösbor10 evőkanál
dijoni mustár1 evőkanál

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A bélszínt vágjuk négy szeletre, szórjuk meg fekete borssal és süssük mindegyik oldalát kb. 2 percig egy kiskanál olajon. A sütés után sózzuk meg.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Forraljunk vizet és melegítsük meg benne a zöld bors szemeket néhány percig. Utána szűrjük le.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    A maradék olajon pirítsuk át a salott hagymát és adjuk hozzá a margarint.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Öntsük bele a bort, tegyük bele a mustárt és a zöld borsot. Pároljuk, amíg a bor fele elpárolódik.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Tegyük bele a Pörköltalap ízesítőt és a tejfölt. Főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. A marhasültet öntsük le a mártással és tálaljuk.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek