Feltöltve:

Bélszín nyárs koktélparadicsommal

timer 30
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

bélszín400 gramm
Pármai sonka vagy Serrano sonka12 szelet
aszalt paradicsom olajban6 darab
több szem koktélparadicsom darab
néhány zsálya levél darab
olíva olaj az aszalt paradicsomból3 evőkanál
reszelt citromhéj1 teáskanál
Knorr Grill Fűszerkeverék2 evőkanál

Adhatunk a páchoz szárított chilit is.

Elkészítés

  1. 1. lépés

    1. lépés képe

    A húst töröljük szárazra egy papírtörlővel, majd vágjuk meglehetősen vastag kockákra, kb. 3x3 cm-esekre.

  2. 2. lépés

    2. lépés képe

    Egy tálban keverjünk össze olívaolajat a szárított paradicsom üvegéből, a Knorr fűszert és a reszelt citromhéjat. Öntsük a húst a pácra és hagyjuk így kb. 20 percig.

  3. 3. lépés

    3. lépés képe

    Tegyünk egy-egy zsályalevelet és aszalt paradicsom darabot minden egyes hús darabra és tekerjük be őket a sonka szeletekkel.

  4. 4. lépés

    4. lépés képe

    Majd húzzuk fel őket nyársakra koktélparadicsomokkal felváltva.

  5. 5. lépés

    5. lépés képe

    Süssük meg a nyársakat forró grill lapon. Tálaljuk kedvenc salátánkkal.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek