Bélszín grillezett zöldségekkel
Bélszín grillezett zöldségekkel
  • timer30 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • bélszín steak, mindegyik kb. 150 g - 4 darab
  • Knorr Grill Fűszerkeverék - 3 evőkanál
  • olíva bogyó - 3 evőkanál
  • padlizsán - 1 darab
  • piros kaliforniai paprika - 1 darab
  • fokhagyma gerezd - 1 darab
  • hagyma - 1 darab
  • pármai sonka - 4 szelet
  • reszelt parmezán - 1 evőkanál
  • kapribogyó - 1 evőkanál
  • chili paprika - 1 darab

Elkészítés:

  1. Tegyük a padlizsánt, paprikát, hagymát, chilit és fokhagymát egy tűzálló tálba és süssük 190 ° C-on kb. 20 percig. Tegyük át egy tálba és fedjük le folpack-kal.
  2. Egy keverőtálban keverjük el 2 ek fűszerkeveréket 2 ek olíva olajjal. Kenjük be vele a steaket, hagyjuk pár percig állni. Majd süssük meg a húsokat egy grillen oldalanként 1-2 perc alatt.
  3. Ha khűltek a zöldségek annyira, hogy meg tudjuk őket fogni, akkor hámozzuk meg őket. Vágjuk őket csíkokra és egy tálban keverjük össze a kapribogyóval.
  4. Kanalazzuk a sült zöldségeket a steakekre, majd tekerjük be őket a sonka szeletekkel.
  5. Szórjuk meg a tetejüket a reszelt parmezánnal. Tegyük őket egy tepsire és süssük őket 220 ° C-on 10-15 percig, ahogy ízlésünk kívánja.