Tegyük a padlizsánt, paprikát, hagymát, chilit és fokhagymát egy tűzálló tálba és süssük 190 ° C-on kb. 20 percig. Tegyük át egy tálba és fedjük le folpack-kal.
Egy keverőtálban keverjük el 2 ek fűszerkeveréket 2 ek olíva olajjal. Kenjük be vele a steaket, hagyjuk pár percig állni. Majd süssük meg a húsokat egy grillen oldalanként 1-2 perc alatt.
Ha khűltek a zöldségek annyira, hogy meg tudjuk őket fogni, akkor hámozzuk meg őket. Vágjuk őket csíkokra és egy tálban keverjük össze a kapribogyóval.
Kanalazzuk a sült zöldségeket a steakekre, majd tekerjük be őket a sonka szeletekkel.
Szórjuk meg a tetejüket a reszelt parmezánnal. Tegyük őket egy tepsire és süssük őket 220 ° C-on 10-15 percig, ahogy ízlésünk kívánja.