bélszín steak, mindegyik kb. 150 g | 4 darab |
---|---|
Knorr Grill Fűszerkeverék | 3 evőkanál |
olíva bogyó | 3 evőkanál |
padlizsán | 1 darab |
piros kaliforniai paprika | 1 darab |
fokhagyma gerezd | 1 darab |
hagyma | 1 darab |
pármai sonka | 4 szelet |
reszelt parmezán | 1 evőkanál |
kapribogyó | 1 evőkanál |
chili paprika | 1 darab |
Bélszín grillezett zöldségekkel a Főételek kategóriában
Tegyük a padlizsánt, paprikát, hagymát, chilit és fokhagymát egy tűzálló tálba és süssük 190 ° C-on kb. 20 percig. Tegyük át egy tálba és fedjük le folpack-kal.
Egy keverőtálban keverjük el 2 ek fűszerkeveréket 2 ek olíva olajjal. Kenjük be vele a steaket, hagyjuk pár percig állni. Majd süssük meg a húsokat egy grillen oldalanként 1-2 perc alatt.
Ha khűltek a zöldségek annyira, hogy meg tudjuk őket fogni, akkor hámozzuk meg őket. Vágjuk őket csíkokra és egy tálban keverjük össze a kapribogyóval.
Szórjuk meg a tetejüket a reszelt parmezánnal. Tegyük őket egy tepsire és süssük őket 220 ° C-on 10-15 percig, ahogy ízlésünk kívánja.