Feltöltve:

Bélszín béarni mártással

timer 40
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 1

Hozzávalók

olíva olaj2 evőkanál
tárkony1 teáskanál
Marha bélszín600 gramm
provance-i fűszerkeverék1 evőkanál
apró burgonya1 kilogramm
tárkonyecet1 evőkanál
Knorr Hollandi mártás1 csomag
Rama Vajas Íz125 gramm

Elkészítés

1. lépés

Keverjük össze a megmosott burgonyát a fűszerkeverékkel, a tengeri sóval, a borssal és az olíva olajjal. Tegyük egy tűzálló tálba és süssük 40 percig 225°C-on.

2. lépés

Süssük meg a bélszín oldalait 2-2 percig margarinon. Tegyük egy hőálló tálba és tegyük be a krumpli után 20 perccel a sütőbe. Süssük mediumra. Ha van otthon maghőmérőnk, akkor 60°C-os legyen belül a hús. Ha nincs, akkor a kezünkkel tapintással meg tudjuk állapítani a hús készültségét. Mielőtt felvágnánk, pihentessük 6-8 percig.

3. lépés

Mindeközben készítsük el a hollandi mártást a tasakon leírtak szerint. Keverjünk hozzá egy kis tárkonyecetet és friss, vagy szárított tárkonyt, így egy egyszerű béarni mártást kapunk, amely az egyik legfinomabb mártás pl. kacsamell és marhahúsok mellé.Tálaljuk mellé a közben elkészült tepsiben sült krumplit is.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 50"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 15"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 20"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 45"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 30"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 25"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem

timer 180"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem