Feltöltve:

Belga csokitorta (krémes lesz a belseje sütés során)

timer 0
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 2

Hozzávalók

étcsoki2 tábla
tojás3 darab
finomliszt0.5 bögre
kristálycukor0.5 bögre
sütőpor1 csomag
joghurt2 pohár
kakaó3 evőkanál
méz2 evőkanál
Ráma15 dekagramm

Belga csokitorta (krémes lesz a belseje sütés során) a Desszertek kategóriában

Elkészítés

1. lépés

A 3 tojás fehérjét keményre verem. Félbögre lisztet, félbögre kristálycukrot, 2 joghurtot és 1 csomag sütőport összekeverek. Ehhez a sütőporos krémhez hozzáadom a 3 tojás sárgáját, majd 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál mézet és a felvert tojásfehérjét. 15 dkg Ramát 2 tábla étcsokival vízgőz felett megolvasztok, majd amikor kicsit kihűlt a krémhez adom. Tortaformába öntöm, s úgy sütöm meg, mint a piskótát. Ezt a sütit én még annyival kiegészítettem, hogy a tetejét leöntöttem olvasztott csokival és megszórtam kókuszreszelékkel, (mennyei élvezet ez komoly)!

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 75"
mood Közepes
thumb_up 0
Megnézem