olaj | 6 dl |
---|---|
csirkeszárny | 80 dekagramm |
Globus Ketchup | 4 evőkanál |
sűrített paradicsom | 7 dekagramm |
Knorr Barbecue Villámpác | 5 dekagramm |
BBQ csirkeszárnyak a Főételek kategóriában
A jól megtisztított csirkeszárnyakat fél óráig pácoljuk a Knorr Barbecue Villámpác felével elkevert 2 dl olajban. Ez idő alatt keverjük el a maradék Knorr Barbecue Villámpácot ketchuppal, sűrített paradicsommal és 1,5 dl vízzel majd tegyük félre.
A maradék bő olajban hirtelen kisütjük a csirkeszárnyakat (odafigyelve hogy ne maradjon véres), majd forrón, az előkészített fűszeres ketchupba forgatjuk, vagy szükség esetén utánízesítve külön is tálalhatjuk, és utólag mártogathatjuk a ketchupba.