Baszk csirke
Baszk csirke
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person4 fő

Hozzávalók:

  • csirkecomb - 4 darab
  • piros kaliforniai paprika - 2 darab
  • zöld kaliforniai paprika - 1 darab
  • Hagyma - 1 darab
  • padlizsán - 1 darab
  • Paradicsom - 2 darab
  • fokhagyma gerezd - 1 darab
  • olíva olaj - darab
  • erős fűszerpaprika - 1 kiskanál
  • Knorr Csirkehúsleves-kocka - 1 darab

Elkészítés:

  1. Kockázzuk fel a paprikákat, a hagymát, a padlizsánt és a paradicsomot. Aprítsuk finomra a fokhagymát. Pirítsuk 10 percig olíva olajon egy serpenyőben a kaliforniai paprikákat, a hagymát, a fokhagymát és a padlizsánt.
  2. Ekkor adjuk hozzá a paradicsomot, az erős paprikát és a csirkehúsleves kockát. Fedjük le, majd alacsony lángon pároljuk további 10 percig.
  3. Ezalatt pirítsuk a csirkecombokat aranybarnára egy kis olíva olajon. Adjuk a zöldségekhez, majd pároljuk további 15 percig együtt őket.