Baromfipástétom
Baromfipástétom
  • timer90 perc
  • moodKözepes
  • person6 fő

Hozzávalók:

  • oregánó - 0.5 teáskanál
  • kakukkfű - 0.5 teáskanál
  • sárgarépa - 1 darab
  • tojás - 3 darab
  • hagyma - 1 darab
  • zeller - 0.2 darab
  • marhahús - 400 gramm
  • Knorr Fokhagymás Ízbomba - 0.5 teáskanál
  • szerecsendió - 0.5 teáskanál
  • bazsalikom - 0.5 teáskanál
  • baromfi gyomor - 0.5 kilogramm
  • baromfi máj - 300 gramm

Elkészítés:

  1. Pirítsd meg a májat olajon, majd add hozzá az apróra vágott hagymát. Adj hozzá 0,5 pohár vizetés párold puhára. A végén sózd meg.
  2. A gyomrokat és a marhahúst főzd külön kb. 45 percig, Knorr Delikáttal ízesített vízben, majd a végén tedd hozzá a zöldségeket és főzd kb. 15 percig, míg a zöldségek megpuhulnak.
  3. A húsokat és gyomrot daráld le húsdarálón, majd add hozzá a tojássárgáját és a fűszereket. Gyúrd masszává és add hozzá a felvert fehérjéket.
  4. Óvatosan keverd össze és tedd át egy alumínium formába (vagy egy alufóliával kirakott sima formába). Süsd sütőben kb. egy órán keresztül.