Feltöltve:

Barnamártás a régi időkből

timer 90
mood Közepes
person 6 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

vöröshagyma25 dekagramm
bors15 mag
babérlevél1 darab
fokhagymagerezd3 darab
leveszöldség35 dekagramm
liszt6 dekagramm
szalonna5 dekagramm
zsír6 dekagramm
szegfűszeg1 csipetnyi
gomba7 dekagramm
tárkony1 teáskanál
paradicsomlé1 liter
porcukor5 dekagramm
marhacsont1 kilogramm

Barnamártás a régi időkből a Szószok kategóriában

Elkészítés

1. lépés

Barnamártás a régi időkből elkészítés 1. lépés képe

A margarinon a porcukrot aranybarnára pirítjuk. Hozzáadjuk a durvára vágott vöröshagymát és a felkockázott húsleveszöldséget. Megpirítjuk és beletesszük a szalonnát és a csontot. Állandó keverés mellett még 1-2 percig pirítjuk, majd beletesszük a gombát és a fűszereket.

2. lépés

Barnamártás a régi időkből elkészítés 2. lépés képe

Felöntjük a paradicsomlével és kb. 1/2 liter vizet adunk hozzá. Folytonos keveréssel addig főzzük, míg a csonton levő hús megpuhul. Az egészet egy szitán átpasszírozzuk, majd ismét a tűzre tesszük.

3. lépés

Barnamártás a régi időkből elkészítés 3. lépés képe

A borban elkeverjük a lisztet és beforraljuk vele a mártást.

Tetszett a recept?

Kinyomtatom

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 4"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 5"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem