Feltöltve:

Báránycsülök mentás pestóval

timer 0
mood Könnyű
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

sárgarépa2 darab
olíva olaj4 evőkanál
Knorr Csirkehúsleves-kocka1 darab
friss petrezselyem zöld1 csokor
száraz vörös bor100 milliliter
báránycsülök4 darab
friss metna1 csokor

Elkészítés

  1. 1. lépés

    Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Mteszük be a csülköket 3-3 helyen és dugjunk beléjük 3-3 fokhagyma gerezdet. Hámozzuk meg és vágjuk darabokra a répát. Pirítsuk körbe a csülköket 2-3 ek margarinon. Adjuk hozzá a feldarabolt répát. Készítsünk 250 ml alaplevet a Knorr-kockából.

  2. 2. lépés

    Öntsük az alaplevet és a bort a serpenyőbe, és hagyjuk az alkoholt elpárologni. Majd tegyünk át mindent egy sütőtálba. Fedjük le és süssük kb. egy órát, míg puha nem lesz.

  3. 3. lépés

    Ezalatt készítsük el a pestót. Pürésítsük a zöldfűszereket a maradék fokhagymával és olíva olajjal. Ízesítsük, majd tálaljuk a csülkökhöz.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Illatos báránytagine

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Zöldséges bárányragu

timer 105"
mood Könnyű
thumb_up 3

Húsvéti báránysült

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 3

Lassan sült húsvéti báránylapocka

timer 190"
mood Könnyű
thumb_up 1

Ropogós bárány gyros-tál

timer 8"
mood Könnyű
thumb_up 3

Báránypörkölt

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Tárkonyos bárány

timer 60"
mood Közepes
thumb_up 0

Tokaji szaftos báránycomb

timer 70"
mood Közepes
thumb_up 0

Báránygerinc áfonyamártással

timer 90"
mood Közepes
thumb_up 0