Feltöltve:

Barackos túrós süti

timer 70
mood Közepes
person 1 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

-

túró15 dekagramm
kristálycukor7 dekagramm
olaj5 evőkanál
tojás1 darab
citrom reszelt héja1 darab
tej5 evőkanál
liszt35 dekagramm
sütőpor0.5 csomag

A töltelékhez

Ráma5 dekagramm
porcukor15 dekagramm
tojás3 darab
tehéntúró7.5 dekagramm
vaníliás pudingpor1 csomag
barack1 darab
apróra vágott dió1 kevés

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A túrót a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az olajat, a tojást, a tejet és a citromhéjat. Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, alaposan összedolgozzuk, majd 20 percre hűtőbe tesszük. A Ramát a porcukorral kikeverjük, majd egyenként a tojásokat hozzáadjuk, beledolgozzuk a túrót és a pudingport. A tésztát 30x40 cm-es lappá nyújtjuk, beletesszük a Ramával kikent, kilisztezett tepsibe. Rásimítjuk a túrós tölteléket, elosztjuk rajta a meghámozott, kimagozott és félbevágott barackot. A tetejét apróra vágott dióval szórjuk meg, majd 40 percig 170 fokon sütjük.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

Örmény mézes sütemény

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 0

Oroszkrém torta

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos-citromos kuglóf

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0

Lekváros linzer

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 1

Feketeerdő kuglóf

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliás diós kifli (hókifli)

timer 10"
mood Könnyű
thumb_up 1

Eszterházy-torta

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0

Diókrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Karamellkrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Narancsos csokoládékrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Vaníliakrém

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Kakaós piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Piskóta alaprecept

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0

Csokoládé kekszes torta

timer 90"
mood Könnyű
thumb_up 0

Tepsis palacsinta

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0

Somlói galuska

timer 120"
mood Közepes
thumb_up 0

Csokis-mandulás karácsonyi kifli

timer 255"
mood Könnyű
thumb_up 2

Zöld spárgás, mozzarellás quiche

timer 70"
mood Könnyű
thumb_up 0