Feltöltve:

Barackos pite karamell jégkrémmel

timer 50
mood Közepes
person 4 fő
thumb_up 0

Hozzávalók

a pitéhez

liszt30 dekagramm
sütőpor1 csomag
közepes tojás6 darab
cukor20 dekagramm
Ráma15 dekagramm
tejföl1 pohár
Friss barack, vagy lecsepegtetett barackbefőtt50 dekagramm

A tálaláshoz

Carte d’Or sós karamell

Elkészítés

  1. 1. lépés

    A lisztet keverjük el egy nagy tálban a sütőporral. A puha Rama margarint habosítsuk fel a cukorral, majd üssük hozzá egyenként a tojásokat, végül keverjük hozzá a tejfölt is. Apránként keverjük a masszához a sütőporos lisztes keveréket.

  2. 2. lépés

    A sima, galuskatészta sűrűségűre emlékeztető tésztát simítsuk egy Rama margarinnal kikent, zsemlemorzsával megszórt magasabb falú tepsibe. Egyenletesen szórjuk a tésztára a kockára vágott barackot, majd a tepsit tegyük az előmelegített, 160-170 °C fokos sütőbe 25-30 percre. Sütés közben tűpróbával ellenőrizzük átsült-e.

  3. 3. lépés

    A kockára vágott langyos pitét helyezzük desszertes tányérokra, és kínáljuk Carte d'Or Sós Karamell jégkrémmel.

Tetszett a recept?

Hozzászólások

Hasonló receptek

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 240"
mood Közepes
thumb_up 1
Megnézem

timer 300"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 80"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 0"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem

timer 60"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 90"
mood Nehéz
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 0
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 1
Megnézem

timer 40"
mood Könnyű
thumb_up 3
Megnézem