liszt | 35 dekagramm |
---|---|
friss élesztő | 1.5 dekagramm |
cukor | 3 evőkanál |
tojás | 1 darab |
Ráma | 7 dekagramm |
só | 1 csipetnyi |
citrom reszelt héja | 0.5 darab |
lehéjazott és kimagozott sárgabarack | 1 kilogramm |
---|---|
túró | 25 dekagramm |
tojás | 2 darab |
vaníliás cukor | 1 csomag |
cukor | 5 dekagramm |
liszt | 15 dekagramm |
---|---|
cukor | 8 dekagramm |
Ráma | 10 dekagramm |
kakaópor | 1 evőkanál |
Barackos lepény a Desszertek kategóriában
A tésztához valókat összegyúrjuk és 30 percig kelesztjük, hogy a duplájára dagadjon. Csepegtessük le a barackot. A krémhez valókat is keverjük össze. Ramával kikent tepsibe simítjuk a tésztát, rákenjük a túros krémet, kirakjuk felezett barackokkal. Hagyjuk kelni újabb 30 percig. A díszítéshez dolgozzuk össze a Ramát, a lisztet, a kakaóport és a cukrot, majd szórjuk meg vele a sütit. Előmelegített sütőben sütjük